Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté, nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Palubní počítač - nezobrazuje se
OdeslatNapsal: 06.07.2009 19:39 
Offline

Registrován: 24.06.2009 11:09
Příspěvky: 10
Zdravím Octaváci..

Mám novou Octavii rok 2001, 1.9tdi, elegance a zarazilo mě po zkoumání dalších Octavií na netu, že se mi nezobrazuje palubní počítač (spotřeba atd) na tom středovém panelu mezi rychlostí a otáčkoměrem, ale přímo v tom malém okně pod otáčkoměrem...A na druhé straně pod rychloměrem je počet najetých km...

A na tom středovém panelu se mi zobrazuje jen pár ikon v horní části po septnutí klíčku, ale dole kde by to mělo být jsem nikdy nic neviděl...Nezobrazjuje mi to dále indikaci otevřenách dveří, aktivovaný tempomat atd...Pojistky jsou OK...

Je to normal nebo nějaká chyba? Zkoušel jsem podržet tlačítko na přepínání pal. počítače pro nastavení, ale nic..


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Palubní počítač - nezobrazuje se
OdeslatNapsal: 06.07.2009 19:43 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 23.01.2009 22:36
Příspěvky: 225
Bydliště: Javorník
Neřeš to, mně to dělá taky tak, Octa 2001 Elegance ;)

_________________
Octavia 1,9 Tdi
Tel.: 737 004 223


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Palubní počítač - nezobrazuje se
OdeslatNapsal: 06.07.2009 21:54 
Offline

Registrován: 24.06.2009 11:09
Příspěvky: 10
Hanes napsal:
Neřeš to, mně to dělá taky tak, Octa 2001 Elegance ;)


Aha, tak jsme dva :-) Škoda ale, líbí se mi to více uprostřed...


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Palubní počítač - nezobrazuje se
OdeslatNapsal: 06.07.2009 22:37 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 16.10.2008 09:44
Příspěvky: 263
Bydliště: Praha
A není to náhodou tím, že nemáš maxidot? Asi máš na mysli aby to vypadalo takhle..


Přílohy:
18032008139.jpg
18032008139.jpg [ 681.86 KIB | Zobrazeno 1335 krát ]

_________________
Nyní: Octavia II 1,9 TDI
Ex: Octavia 1,6i 75 kW
Nahoru
 ICQ  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Palubní počítač - nezobrazuje se
OdeslatNapsal: 06.07.2009 22:43 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 08.10.2008 16:11
Příspěvky: 495
Bydliště: Pardubice
Majk napsal:
A není to náhodou tím, že nemáš maxidot? Asi máš na mysli aby to vypadalo takhle..

toto je polodot , u maxi dotu se zobrazuje ještě to pole na hoře

_________________
G4 TDI GTI kat off egr off chip Reesha turbo special turbopower ( 2, .... bar )
140 Kw 435Nm do práce ideál


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Palubní počítač - nezobrazuje se
OdeslatNapsal: 06.07.2009 22:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 16.10.2008 09:44
Příspěvky: 263
Bydliště: Praha
Mě šlo jen o to aby věděli co mám zhruba na mysli. Jinak máš samozřejmě pravdu.

_________________
Nyní: Octavia II 1,9 TDI
Ex: Octavia 1,6i 75 kW


Nahoru
 ICQ  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Palubní počítač - nezobrazuje se
OdeslatNapsal: 14.07.2009 00:30 
Offline

Registrován: 24.06.2009 11:09
Příspěvky: 10
Jo tak tohle jsem měl na mysli :-( No asi se bez toho budu muset obejít :-)


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Palubní počítač - nezobrazuje se
OdeslatNapsal: 24.09.2009 21:41 
Offline

Registrován: 24.09.2009 21:38
Příspěvky: 2
Zdarec,nechá se tam ten maxidot,nebo polodot dodělat?Popřípadě ví někdo za kolik.


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Palubní počítač - nezobrazuje se
OdeslatNapsal: 26.09.2009 13:37 
Offline

Registrován: 04.09.2009 17:36
Příspěvky: 14
dá se to dodělat, zeptej se kluků z dieselpower, někdo ti to určitě udělá ;)

_________________
Student SoŠ a SoU Andrë Citroena Boskovice
obor autotronik
Student škola DieselPower.cz


Mám VAG 304 a KKL...kdo by potřeboval základní diagnostiku není problém...Protivanov(Boskovice)


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Palubní počítač - nezobrazuje se
OdeslatNapsal: 27.09.2009 12:59 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 12.10.2008 15:30
Příspěvky: 135
Bydliště: blízko trasy Metra
To teda nedá. Musíš si koupit celý budíky maxidotu a znát piny. jo a v horní části se zobrazuje rádio.

_________________
Skoda Octavia 1.9 TDi Elegance,AHF81kW,sprint 764,kat off,EGR off,vyčištěné sací potrubí


Nahoru
 Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté, nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přeskočit na:  





Nejlevnější alu kola Škoda skladem od Moje Elektrony.cz

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group