Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté, nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problém s klimou
OdeslatNapsal: 14.07.2010 22:28 
Offline

Registrován: 14.07.2010 22:12
Příspěvky: 5
zdar chlapi poradtte někdo mám octu TDI 81 kw rv.99 zrovna v teď přestala jít klimoška servisák dopustil vše odzkoušel a na závěr pravil že je v háji kompresor ,nehce se mi dávat skoro osmičku za nový tak hledám starší ten puvodní měl označení 1J0820803 A je to ten s tím hranatým konektorem,ted ten problém na netu se dají koupit starší má cenu je kupovat?jaký je rozdíl mezi nima některý mají na konci jiný písmeno ,nebo poradte co s tím.
dík


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s klimou
OdeslatNapsal: 15.07.2010 11:02 
Offline

Registrován: 13.01.2010 23:30
Příspěvky: 223
rumcajs napsal:
zdar chlapi poradtte někdo mám octu TDI 81 kw rv.99 zrovna v teď přestala jít klimoška servisák dopustil vše odzkoušel a na závěr pravil že je v háji kompresor ,nehce se mi dávat skoro osmičku za nový tak hledám starší ten puvodní měl označení 1J0820803 A je to ten s tím hranatým konektorem,ted ten problém na netu se dají koupit starší má cenu je kupovat?jaký je rozdíl mezi nima některý mají na konci jiný písmeno ,nebo poradte co s tím.
dík


podivej se jestli je spojka na kompresoru...a jinak kompresor prodavame za 5400,- jen ma konektor kulatej...ale to neni problem predelat...

_________________
skoda octavia 1.8turbo 20ventil


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s klimou
OdeslatNapsal: 15.07.2010 14:47 
Offline

Registrován: 14.07.2010 22:12
Příspěvky: 5
dík za odpověd spojka spíná ,ta cena co uvádíš je cena s daní a je to čína nebo ne ,a nevíš co znamená to písmeno na konci já mám A,ale jsou ke koupi i s F,D podle mého když budou pasovat trubky tak ten konektor by asi fakt neměl být problém,


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s klimou
OdeslatNapsal: 15.07.2010 18:03 
Offline

Registrován: 13.01.2010 23:30
Příspěvky: 223
rumcajs napsal:
dík za odpověd spojka spíná ,ta cena co uvádíš je cena s daní a je to čína nebo ne ,a nevíš co znamená to písmeno na konci já mám A,ale jsou ke koupi i s F,D podle mého když budou pasovat trubky tak ten konektor by asi fakt neměl být problém,


s dani...a nejsou s ni zadny problemy...a t pismeno ti nereknu...ale co jsme menily tak vzdy mely stejny oznaceni....ale jak rikas , pokud budou sedet trubky a remenice tak by nemel byt problem...a jeste jeden dotaz? jak prisel na to ze je spatnej? uz jsem se setkal s opravarema ktery ani nevedej co a jak ma pracovat.

_________________
skoda octavia 1.8turbo 20ventil


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s klimou
OdeslatNapsal: 16.07.2010 13:05 
Offline

Registrován: 14.07.2010 22:12
Příspěvky: 5
jirko jak jsem přišel na to že je vadný je to výrok servisáka který po doplnění a připojení na tu mašinu tvrdil že komresor nedává tlak já mu bohužel musím věřit nebo co radíš ty,máš pravdu že opravářů je hromada a kvalita ruzná bohužel tomuhle nerozumím i když si myslím že ten kompresor bych přehodil sám 2 šrouby a 2 trubky,pokud nejseš zdaleka klidně i přijedu já z okolí Pce
dík


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s klimou
OdeslatNapsal: 16.07.2010 13:34 
Offline

Registrován: 13.01.2010 23:30
Příspěvky: 223
rumcajs napsal:
jirko jak jsem přišel na to že je vadný je to výrok servisáka který po doplnění a připojení na tu mašinu tvrdil že komresor nedává tlak já mu bohužel musím věřit nebo co radíš ty,máš pravdu že opravářů je hromada a kvalita ruzná bohužel tomuhle nerozumím i když si myslím že ten kompresor bych přehodil sám 2 šrouby a 2 trubky,pokud nejseš zdaleka klidně i přijedu já z okolí Pce
dík


otazka jestli kdyz ji plnil tak jestli tam dal tlik kolik mel...a jestli bylo slyset jak spina...jestli ne tak je to elektro zavada...a ja jsem od LBC.

_________________
skoda octavia 1.8turbo 20ventil


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s klimou
OdeslatNapsal: 16.07.2010 14:21 
Offline

Registrován: 14.07.2010 22:12
Příspěvky: 5
to si myslím že ji tam dal tolik kolik mělo vždyt to dělá mašina sám jsem u toho stál a říkal že tam bylo 350 a on to odsál odzkoušel těsnost a znova doplnil na 750 a jestli se točí se koukal tvrdil že se kompresor točí ale netlakuje špíě mě zajímá ten kompresor co nabízíš je opravdu čína já netvrdím že je špatný ale jen chci vědět do čeho jdu


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s klimou
OdeslatNapsal: 16.07.2010 14:28 
Offline

Registrován: 13.01.2010 23:30
Příspěvky: 223
rumcajs napsal:
to si myslím že ji tam dal tolik kolik mělo vždyt to dělá mašina sám jsem u toho stál a říkal že tam bylo 350 a on to odsál odzkoušel těsnost a znova doplnil na 750 a jestli se točí se koukal tvrdil že se kompresor točí ale netlakuje špíě mě zajímá ten kompresor co nabízíš je opravdu čína já netvrdím že je špatný ale jen chci vědět do čeho jdu


tak te nepotesim...ted jsem koukal na kompresor jestli je skladem a co je to zac...a uz nejsou.. :-( me to stve taky protoze me zacina blbnout taky..a zacina mi zvedat spotrebu jak blne...

_________________
skoda octavia 1.8turbo 20ventil


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s klimou
OdeslatNapsal: 18.07.2010 10:04 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 08.10.2008 16:11
Příspěvky: 495
Bydliště: Pardubice
novej kompresor má v nabidce Ladas na dieselpower http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=38196 origo Japan za 6 000 kč

_________________
G4 TDI GTI kat off egr off chip Reesha turbo special turbopower ( 2, .... bar )
140 Kw 435Nm do práce ideál


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s klimou
OdeslatNapsal: 20.07.2010 07:48 
Offline

Registrován: 14.07.2010 22:12
Příspěvky: 5
nevíte jestli se dá nahradit ten origoš co má číslo 1JO820803A,tímhle 1HO820803F
kde se dají koupit ty O kroužky na připojení trubek ,budou chtět asi určitě dát nový nebo ne ,máte někdo zkušenost měnily ste to doma,připomínám že všechno chladivo je odsátý.
dík za radu


Nahoru
 Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté, nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přeskočit na:  





Nejlevnější alu kola Škoda skladem od Moje Elektrony.cz

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group