Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: tempomat
OdeslatNapsal: 18.06.2012 12:20 
Offline

Registrován: 29.12.2011 20:23
Příspěvky: 25
Ahoj,chci se zeptat jestli se dá dodělat tempomat na octavii 1.9 TDI ,96 kw,2003,a na kolik to tak vyjde,jestli to někdo dělal,dík za odpověd.


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat
OdeslatNapsal: 18.06.2012 15:23 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 27.05.2011 00:00
Příspěvky: 294
da kup si packu a kabel cca 1OOO kc na aukru original, navod mas tady http://www.skodaoctavia.cz/clanek/montaz-tempomatu

_________________
moje kocicka jen-moje-octavia-f70/moje-kocicka-tdi-t9839.html


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat
OdeslatNapsal: 20.06.2012 22:37 
Offline

Registrován: 12.02.2010 08:40
Příspěvky: 434
tempomat komplet s montáží - 2200

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, výměny palubních přístrojů,origo dodělávky, dojezdy km, dojezdy oken - i SAGII!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510,zobrazení parkovacích senzoru na navi,mapy tel776200941


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat
OdeslatNapsal: 21.06.2012 08:07 
Offline

Registrován: 22.03.2010 23:30
Příspěvky: 4
pokud by si chtěl...mohu ti tempomat namontovat...páčka s kabeláží vychází na cca 1500,- (i na aukru) + práce...

Jsem z Olomouce

Ony


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat
OdeslatNapsal: 21.06.2012 20:51 
Offline

Registrován: 11.03.2012 23:16
Příspěvky: 13
mampačku namontovanou i kabelaž mam připravenou ale v černý desetipolové paticy jsou zapojený draty mají se nahradit kabelaží tempomatu? A co stěma puvodníma drátama?


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat
OdeslatNapsal: 25.06.2012 14:09 
Offline

Registrován: 11.03.2012 23:16
Příspěvky: 13
Nazdar chlapy už jsem se jednou ptal na zapojení tempomatu.Ja Vím přesně do které patice jenomže v pinech které popisují v návodech tak tam už nějaká kabeláž je.Tak akorat nevím zda kabelaž od tempomatu mam jen připojit k ťem kabelum co už tam jsou. DíKY :roll: :?:


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat
OdeslatNapsal: 25.06.2012 14:53 
Offline

Registrován: 12.02.2010 08:40
Příspěvky: 434
kabeláž tam být nemůže, je jenom z druhé strany svorkovnice

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, výměny palubních přístrojů,origo dodělávky, dojezdy km, dojezdy oken - i SAGII!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510,zobrazení parkovacích senzoru na navi,mapy tel776200941


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat
OdeslatNapsal: 25.07.2012 22:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 08.10.2008 16:11
Příspěvky: 495
Bydliště: Pardubice
na straně palubovky do toho konektoru vedou dva dráty ale na jiné piny , od tempomatu dráty tam jen přidáš na piny dle návodu

_________________
G4 TDI GTI kat off egr off chip Reesha turbo special turbopower ( 2, .... bar )
140 Kw 435Nm do práce ideál


Nahoru
 Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přeskočit na:  





Nejlevnější alu kola Škoda skladem od Moje Elektrony.cz

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group