Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zapojení 2 din rádia do O1
OdeslatNapsal: 21.06.2017 21:32 
Offline

Registrován: 21.06.2017 21:23
Příspěvky: 2
Ahoj mám problém, pořídil jsem si do O1 2 dinove rádio. Jelikož jsem totální antitalent na elektro, tak.jsem ho zapojil do stávajících Iso konektorů. No.rádio hlásí no signal a nechce fungovat..co jsem zjišťoval, tak bych měl rádio ukostrit nějakým drátem z iso konektorů, ale za boha nevím.jaký barvy..Bojím se abych.něco.nepodelal..Pomůžete mi prosím.nekdo?


Přílohy:
IMG_20170621_162655.jpg
IMG_20170621_162655.jpg [ 2.94 MIB | Zobrazeno 535 krát ]
IMG_20170621_162655.jpg
IMG_20170621_162655.jpg [ 2.94 MIB | Zobrazeno 535 krát ]
Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení 2 din rádia do O1
OdeslatNapsal: 03.10.2018 18:20 
Offline

Registrován: 02.10.2017 14:49
Příspěvky: 2
Jsem nevěděl, že to zvládneme i sami, protože zatím jsem našel jen tyto videa: https://www.2din.cz/co-je-nutne-k-instalaci/ Možná máte nějaký tip?


Nahoru
 Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přeskočit na:  





Nejlevnější alu kola Škoda skladem od Moje Elektrony.cz

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group