Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté, nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zapojení neoriginálního rádia "VYŘEŠENO"
OdeslatNapsal: 31.08.2009 09:31 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 16.10.2008 09:44
Příspěvky: 263
Bydliště: Praha
Ahoj, potřeboval bych vědět zapojení pinů u rádia sony, protože mi nedrží paměť. Díky za odpovědi

_________________
Nyní: Octavia II 1,9 TDI
Ex: Octavia 1,6i 75 kW


Nahoru
 ICQ  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení neoriginálního rádia
OdeslatNapsal: 02.09.2009 14:31 
Offline

Registrován: 20.08.2009 07:39
Příspěvky: 5
Zkus prohodit napajeci kabely (piny) v konektoru - zluty za cerveny. Je to presne opacne. Jeden je pamet (trvale 12) a druhy na klicek.


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení neoriginálního rádia
OdeslatNapsal: 02.09.2009 19:53 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 16.10.2008 09:44
Příspěvky: 263
Bydliště: Praha
Dík, vyzkouším a pak dám vědět jestli to bylo ono.

_________________
Nyní: Octavia II 1,9 TDI
Ex: Octavia 1,6i 75 kW


Nahoru
 ICQ  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení neoriginálního rádia
OdeslatNapsal: 03.09.2009 21:29 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 23.01.2009 22:36
Příspěvky: 225
Bydliště: Javorník
Koncern VW se vyznačuje tím, že má stálý a spínací proud v PIN konektoru prohozen, proto téměř vždy při montáži nějakého dalšího radia musíš tyto dva vodiče (žlutý + červený) prohodit.

_________________
Octavia 1,9 Tdi
Tel.: 737 004 223


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení neoriginálního rádia
OdeslatNapsal: 03.09.2009 23:39 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 08.10.2008 16:11
Příspěvky: 495
Bydliště: Pardubice
a vyndej k linku ať neodpálíš někomu diagnostiku neorio rádio tam mívá spínaný + pro el anténu

_________________
G4 TDI GTI kat off egr off chip Reesha turbo special turbopower ( 2, .... bar )
140 Kw 435Nm do práce ideál


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení neoriginálního rádia
OdeslatNapsal: 05.09.2009 17:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 16.10.2008 09:44
Příspěvky: 263
Bydliště: Praha
Tak v pohodě. Drátky jsem přehodil a už rádio funguje jak má.

_________________
Nyní: Octavia II 1,9 TDI
Ex: Octavia 1,6i 75 kW


Nahoru
 ICQ  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení neoriginálního rádia
OdeslatNapsal: 03.10.2009 12:23 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 03.10.2009 12:12
Příspěvky: 1
Bydliště: Jičín
Hanes napsal:
Koncern VW se vyznačuje tím, že má stálý a spínací proud v PIN konektoru prohozen, proto téměř vždy při montáži nějakého dalšího radia musíš tyto dva vodiče (žlutý + červený) prohodit.

jo jo, máš recht, dělalo mi to u Passata i teď u Octavky


Nahoru
 ICQ  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení neoriginálního rádia
OdeslatNapsal: 13.11.2009 23:50 
Offline

Registrován: 08.11.2009 15:02
Příspěvky: 6
Bydliště: Hořice v podkrkonoší
Super,tohle jsem také potřeboval vědět,pořídil jsem si do oktuše ALPINU IDA-X301 mám stejný problém s pamětí nejen na stanice,hned zítra bude operace přehození pinů,uvidíme zda pacient přežije :lol:


Nahoru
 ICQ  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté, nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přeskočit na:  





Nejlevnější alu kola Škoda skladem od Moje Elektrony.cz

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group