Zatíká do pravé kapsy v kufru

Moderátoři: BigBang, Majk

Zamčeno
ddd
Příspěvky: 31
Registrován: 20.05.2009 11:36

Zatíká do pravé kapsy v kufru

Příspěvek od ddd »

Pokud je na vozovce více vody (obleva, slejvák) zateče mi do pravé boční "kapsy" v kufru, po hodině jízdy, tak na jednu mycí houbu vody. Domnívám se, že voda se do kapsy dostane zespodu otvorem kolem tlumiče v podběhu, ale jistý si nejsem. Řešili jste se někdy něco podoboného? Díky, d.

Uživatelský avatar
notobi
Příspěvky: 541
Registrován: 30.09.2009 22:55
Počet měsíců bezeškodního průběhu: 0

Re: Zatíká do pravé kapsy v kufru

Příspěvek od notobi »

je to jen při jízdě nebo to dělá i když auto při slejváku stojí? Jak píšeš o pravý straně neni tam obráceně ten výdech? dost často tam ale teče mezi těsněním 5tých dvěří a karoserií. chce to pomáznout tmelem nasadit a je to OK. Nejlepší zpusob je ležet v kufru a baterkou a nechat někoho jet často stačí i myčkou
Octavia Combi r.v.04 1,9 TDI 81kW chip na 140hp Mimo xenon, kůže, orig navig. , zad loket. full výbava

ddd
Příspěvky: 31
Registrován: 20.05.2009 11:36

Re: Zatíká do pravé kapsy v kufru

Příspěvek od ddd »

K zatíkání dochází i na stojícím vozidle v dešti. Zjistil jsem, že zhruba v místě pravého koncového světla, ale zevnitř. Jsou tam takové dva plechy, které se překrývají. Místo překrytí těchto plechů už je potaženo takovým černým tmelem, který je velice tuhý a současně takový houževnatý a nepatrně plastický, takže nemůže popraskat. Vypadá to ale, že zatmelení není dostatečné, protože skrz tmel pozvolna protíkají kapky. Sice nepatrně, ale za týden dešťů se to nakupí.
Jestli k průsaku dochází i někde jinde zatím nevím. Chci se zeptat, zda-li byste mohli doporučit nějaký vhodný tmel, vlastnostmi nejlépe jako ten výše popsaný. Děkuji.

Zamčeno

Zpět na „Interiér + eletro“