Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: NAvi Columbus, nejde graficky park.pomicnik
OdeslatNapsal: 20.06.2015 12:44 
Offline

Registrován: 20.06.2015 12:39
Příspěvky: 2
Ahojte

Chcel by som sa opytat pár vec, nevedel by mi niekto poradit?

Mam Octaviu Scout pred FL. Rok 2008. Navigacia Columbus (Řídící jednotka SW: 3T0 035 680 A HW: 1Z0 035 680 A) od vyroby. Parkovaci asistent mi nezobrazuje na Columbuse, zvukovy signal funguje ako ma, no neukazuje to aj graficky, tak sa chcem opytat, ci to vobec tato RJ podporuje.

Dalej mi nefunguju na MF volante niektore tlacitka( prepinanie pesniciek alebo radio stanic a posuvanie pesniciek alebo ladenie radiostanic) inak pridavanie zvuku ide a taktiez ide aj vypinanie zvuku a tlacitko osvetlenia volantu. RJ volantu je ( Řídící jednotka SW: 1K0 953 549 BG HW: 1K0 953 549 BG).

Pre pripad, riadiaca jednotka parkovacieho asistenta:
Řídící jednotka SW: 1Z0 919 283 B HW: 1Z0 919 283 B

Mám Vag, len sa v tom moc nevyznam:(

Nemáte s tym niekto skusenost?

Vdaka moc


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAvi Columbus, nejde graficky park.pomicnik
OdeslatNapsal: 28.06.2015 18:05 
Offline

Registrován: 23.09.2014 15:43
Příspěvky: 1
presne tento problem mam aj ja.volant funguje tak ako pišeš.na to zobrazenie na columbuse mi v servise povedali že treba novu riadiacu jednotku ktora stoji 120eur.zdalo sa mi to dost vela tak som to neriešil.O2 2008 L/C 2l pred fc.už si to vyriešil?


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAvi Columbus, nejde graficky park.pomicnik
OdeslatNapsal: 15.07.2015 16:55 
Offline

Registrován: 12.02.2010 08:40
Příspěvky: 434
nutná výměna rj parkováků, doplnění kabeláže, správné nakodování.. a pro volant správné kodování a gateway

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, výměny palubních přístrojů,origo dodělávky, dojezdy km, dojezdy oken - i SAGII!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510,zobrazení parkovacích senzoru na navi,mapy tel776200941


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAvi Columbus, nejde graficky park.pomicnik
OdeslatNapsal: 06.09.2015 20:21 
Offline

Registrován: 20.06.2015 12:39
Příspěvky: 2
Parkovaky som nevyriesil, ako si pisal, treba vymenit RJ a do toho sa mi tiez nechce...:(.... ale ten volant ma stve a je cudne, lebo predtym viem ze fungoval, skusal som to nakodovat ale stale sa mi to nepodarilo:( gateway? moze byt zle nakodovana? alebo?


Nahoru
 Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přeskočit na:  





Nejlevnější alu kola Škoda skladem od Moje Elektrony.cz

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group