plasty, pískání a haldex

Moderátoři: BigBang, Majk

Zamčeno
Uživatelský avatar
CAESAR
Příspěvky: 1
Registrován: 09.09.2011 18:09

plasty, pískání a haldex

Příspěvek od CAESAR »

Zdravím chlapi. Koupil jsem si asi před týdnem Octavii 1.9 TDI combi 4x4 66kw. Je to moje první auto a chci ho pořádně vymazlit ;) ale napřed musím opravit všechny nesrovnalosti.

1. Ať jedu pomalu či rychle, pořád vzadu něco hučí, měli jsme ho na zvedáku a ložiska nehučely, pouze lehce ťukalo něco mezi nima - myslíte že to může být haldex, ohlý kardan nebo diferenciál? Nebo ložiska? Ale ložiska nejsou slyšet když jsou kola nezatížené ve vzduchu, má to vliv? Jen dodám, že bývalý majitel údajně měl auto dva roky, najel okolo 20 000 km a nevyměnil vůbec nic....ani olej, ani rozvody, vůbec nic.... ale už je moje a zítra budu měnit kompletně kapaliny a oleje - může to pomoct? Má to spojitost?

2. Při jízdě nebo když na ně zatlačím, tak mi vržou všechny plasty v interiéru....snad každý plast vrže - jak to mám opravit? Utěsnit? přilepit? Namazat? Silikon?

3. Když jedu na zpátečku a zatočím do doprava, tak to tak houkne...spíš zatroubí, protože se vždycky leknu že na mně někdo troubí. Čím to může být? Čepy a klouby budu měnit tak za měsíc po výplatě.

Díky za rady
Škoda Octavia I Combi 1.9TDI 4x4 66kw

Zamčeno

Zpět na „Podvozek a kola“