Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Schéma zapojení tempomatu Superb I
OdeslatNapsal: 22.01.2014 10:30 
Offline

Registrován: 22.01.2014 10:16
Příspěvky: 2
Koupil jsem tempomat s kabeláží na Superb I 1.9 TDI PD 96kW a zapojil podle přiloženého návodu k řídící jednotce motoru a jeden kablík na +12V. Tempomat jsem aktivoval přes VAG a hlásí se jako aktivní. Reaguje na spojkový a brzdový pedál, ale na páčku vůbec. Koukal jsem tedy do elektrického schéma zapojení z dílenské příručky k Superbu (kapitola 5/7 strana 103). Ze schématu jsem vyčetl že odpovídá zapojení spínačů SET + a SET -, ale mohl by mi prosím někdo zodpovědět, kde přesně fyzicky najdu A130 (připojení (tempomat), v kabelové svazku přístrojové desky) a A193 (propojení (87a), v kabelovém svazku přístrojové desky) ?
Předem děkuji za Váš čas a ochotu pomoci.
Honza

EDIT : Tak tempomat už funguje, byl vadný kabel z výroby. Co se týče některých návodů přímo na Superba dodávané ke kabeláži, jsou zkopírované z jiných koncernových aut a nechci říct že jsou špatný ale minimálně jsou o něco složitější než je reálné zapojení přímo podle schéma od Škodovky. Pokud by někdo měl tedy zájem o návod přímo na Superba, není problém to sepsat a dát sem někam na fórum.


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Schéma zapojení tempomatu Superb I
OdeslatNapsal: 23.02.2014 17:05 
Offline

Registrován: 23.02.2014 16:58
Příspěvky: 1
caves bol bi som rad ak bi si mi poslal nejake foto alebo nieco ako zapojit tempomat pretoze idem si dat taktiez do supa a nikde nemozem najst poriadny navoda ak budes mat cas tak mi to tu daj ale vopred dakujem a amma takyto automat origo



http://www.speedtech.sk/originalna-sada ... -2008.html


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Schéma zapojení tempomatu Superb I
OdeslatNapsal: 05.03.2014 13:51 
Offline

Registrován: 22.01.2014 10:16
Příspěvky: 2
Našel jsem teď zpětně návod, který odpovídá přesně tomu, jak se to má dělat i u Superba, tak Ti sem házím odkaz :

http://www.passat.4fan.cz/?p=40

Jenom je tam malý rozdíl, on tam píše, že mu VAGem pomocí kódu 11463 nešel tempomat aktivovat, ale u mě to šlo bez problémů

A ty kabely zapojíš podle barev, který máš v tom návodu na stránkách, kde jsi koupil ten tempomat.

Honza


Nahoru
 Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přeskočit na:  





Nejlevnější alu kola Škoda skladem od Moje Elektrony.cz

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group