Vše kolem automobilu-Autoservis

Nabídka služeb pro uživatele Škoda fora

Moderátoři: BigBang, Majk

Zamčeno
Uživatelský avatar
George
Příspěvky: 5
Registrován: 30.12.2011 12:34
Počet měsíců bezeškodního průběhu: 0
Kontaktovat uživatele:

Vše kolem automobilu-Autoservis

Příspěvek od George »

Vážení klubáci
Dovolte, abychom vám nabídli kvalitní autoservis, který nabízí mnohem víc, než běžné autoservisy.

V první řadě nám velice záleží na spokojeném zákazníkovi, který se bude vždy rád vracet a doporučí nás dále. Z tohoto důvodu se snažíme používat kvalitní náhradní díly a příslušenství, nářadí a hlavně poctivý a proškolený personál. Nechceme být jako jedni z mnoha, snažíme se být nejlepší.



Za sebe mluví i naše zkušenosti nasbírané mimo jiné i u značky Porsche a také ocenění a certifikáty ze školení přímo od Porsche A.G v Stuttgartu. Doufáme, že i toto uznáte jako záruku kvality námi odvedené práce.



Rádi bychom nabídli koncept "ALL IN ONE" neboli vše v jednom. Toto je myšleno tak, že pokud budete potřebovat cokoli s Vaším vozem, ať už je to běžný servis, úprava vzhledu nebo jízdních vlastností, cokoli elektrického charakteru, montáž rádia nebo navrhnutí celého multimedialního systému či čehokoli jiného, budeme rádi když váš vůz svěříte nám. Výhoda pro vás je v tom, že vůz dáváte stále na stejné místo, nemusíte nic dál řešit, jen nám sdělíte vaše přání a my se dál staráme už sami. Odpovídáme si za výslednou cenu a hlavně za kvalitu provedené práce tak, aby byl zákazník vždy spokojen na 110%.


Více info na SZ, servis@vilnesa.cz , 776240945 nebo http://www.autoservis-vilnesa.cz

Zamčeno

Zpět na „Služby“