Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Columbus a automatické přeladění
OdeslatNapsal: 23.06.2012 09:29 
Offline

Registrován: 11.06.2012 11:55
Příspěvky: 3
Ahoj všem,

netušíte někdo, proč Columbus, ač mám TP, RDS zapnuté, nepřeladí automaticky třeba ČRO1 na jinou frekvenci?
Nejdřív jsem myslel, že zlobí signál, ale pak jsem se podíval na aktuální frekvenci a bylo mi jasné, že 89,7( příklad Radiožurnálu) v Praze hrát nebude.
Přeladil jsem na 94,6 a vše ok.
Proč to sakra nedělá sám?

Díky za info,

Honza


Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Columbus a automatické přeladění
OdeslatNapsal: 09.07.2012 15:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 27.04.2010 15:40
Příspěvky: 1755
Bydliště: Duchcov & Kladno
"AS" by mělo automaticky přelazovat ;)

_________________
Škoda Fabia 1.2TSI 66kW '15 Stylový šicí stroj + Sharan 1.9 TDI PD 85kW '01
Ex: Polo 86c 2f 1.3 40kW '92 !!!RIP!!! + Golf III variant 1.4 '95 + Škoda Fabia 1.2htp 40kW '03

Rozleštění světel
Detailing club - aby vaše auto bylo hezké :D


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přeskočit na:  





Nejlevnější alu kola Škoda skladem od Moje Elektrony.cz

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group