Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zapojení 2 din radia
OdeslatNapsal: 19.12.2015 13:01 
Offline

Registrován: 08.11.2015 09:20
Příspěvky: 2
Zdarec koupil jsem si 2 din rádio které podropuje i funkce ovládání přes volant. Mám k tomu i canbus.. Ale bohužel ovládání přes volant nejde. Nevíte někdo které dráty vedou signál z volantu do rádia? Na original symphony me to fungovalo.


Přílohy:
IMG_20151219_115908_105900263.jpg
IMG_20151219_115908_105900263.jpg [ 2.4 MIB | Zobrazeno 1781 krát ]
Nahoru
 Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení 2 din radia
OdeslatNapsal: 01.08.2016 17:35 
Offline

Registrován: 01.08.2016 17:27
Příspěvky: 2
Ahoj,tak já mám také 2din rádio namontované přímo dealerem a též mi nejde ovládání na volantu.Bylo mi řečeno že tohle rádio nepodporuje tohle staré ovládání či tak něco.Jenže s tím se taky nechci smířit.Je 21 století a myslím si že slovo nejde dnes už neexistuje buď nechci nebo neumím.Takže také bych rád zprovoznil ovládání na volantu a jsem přesvědčen že nějaká možnost musí být jen najít toho správného člověka který tomu fakt rozumí.Na to by to chtělo nějakého machra přes auto elektroniku.


Nahoru
 Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přeskočit na:  





Nejlevnější alu kola Škoda skladem od Moje Elektrony.cz

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group