Fabia combi sklo 5 dverí

Moderátoři: BigBang, Majk

Odpovědět
airkan
Příspěvky: 2
Registrován: 12.02.2014 11:40
Počet měsíců bezeškodního průběhu: 0

Fabia combi sklo 5 dverí

Příspěvek od airkan »

Zdravím Páni chcel by som sa spýtať či niekto z Vás sa stretol už niečím takým že na kufrovích dverách sa rozbieha okno bez vonkajšieho vplivu. Pred dvoma týždňami mi niekto rozbil (alebo aj vtedy sa stalo toto isté, neviem )to okno dal som si ho spraviť. Po týždni sa mi 'rozletelo' pred očami samo od seba. Má niekto stimto skúsenosti?? Za odpovede a rady vo pred ďakujem.

Uživatelský avatar
BigBang
Příspěvky: 1758
Registrován: 27.04.2010 15:40
Počet měsíců bezeškodního průběhu: 0
Bydliště: Duchcov & Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Fabia combi sklo 5 dverí

Příspěvek od BigBang »

hned první příspěvek takhle brutální :roll: Četl neby slyšel jsi o zvyklostech a pravidlech při psaní na internetu? Asi ne, protože bys jinak věděl, že pokud nemá text pod sebou schovanej hypertextovej odkaz, tak se nemá podtrhávat :!: To samé platí i pro zbytečné psaní CapsLockem, to se bere jako křičení...

a teď k věci - ano je možné, že sklo samovolně praskne, když po přilepení zapracuje karoserie. Tohle se stalo známýmu, přijel na plac, kde jsme všichni byli a okno bylo v pohodě, za celou dobu k autu nikdo nepřišel a při odjezdu bylo prasklý. Ovšem pokud dojde k výměně, tak se už okno lepí podle „zkroucené“ kastle, tudíž by už prasknout nemělo. Z toho vyplývají asi tak dvě možnosti. Za prvý poprvý ti ho někdo rozbil a potom nalepený okno bylo křivě/blbě a prasklo, nebo za druhý něco je špatně s karoserií a kroutí se. Bylo auto bouraný? Měněný sklo bylo nový?
Škoda Fabia 1.2TSI 66kW '15 Stylový šicí stroj + Sharan 1.9 TDI PD 85kW '01
Ex: Polo 86c 2f 1.3 40kW '92 !!!RIP!!! + Golf III variant 1.4 '95 + Škoda Fabia 1.2htp 40kW '03

Rozleštění světel
Detailing club - aby vaše auto bylo hezké :D

airkan
Příspěvky: 2
Registrován: 12.02.2014 11:40
Počet měsíců bezeškodního průběhu: 0

Re: Fabia combi sklo 5 dverí

Příspěvek od airkan »

Ďakujem za zdrba.
Pokiaľ ja viem auto burane nebolo, mám ho 3 roky do teraz s tým nebol problém. Počul som že môže sa to stať aj vtedy keď sa zadný stierač príliž dotiahne, lebo nedávno som ho menil pred prvým prasknutim a použil som ho tesne pred 2. prasknutim. Je to možné??

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“