prevodovka fabia
Pravidla fóra
Tato sekce slouží pouze pro vkládání inzerátů obsahující díly a doplňky značky Škoda. Veškerá inzerce je zdarma. Zvýhodnit pozici inzerátu tzv TOPovat je možné odesláním Premium SMS. Textová nebo bannerová reklama: ucp.php?i=pm&mode=compose&u=2
Tato sekce slouží pouze pro vkládání inzerátů obsahující díly a doplňky značky Škoda. Veškerá inzerce je zdarma. Zvýhodnit pozici inzerátu tzv TOPovat je možné odesláním Premium SMS. Textová nebo bannerová reklama: ucp.php?i=pm&mode=compose&u=2
Re: prevodovka fabia
stále ju máš? aká je tam cena ?
Re: prevodovka fabia
5500 mam i starter dlouhou poloosu spojku tel.702361577
- Richard1201
**Je možné, že 6stupňová převodovka na Fabii zlepší výkon i v jiných modelech?**.
Hi ! Zajímalo by mě, zda má někdo zkušenosti s instalací 6stupňové převodovky na jiných modelech Škoda, jako je Octavia nebo Superb. Může to přinést výhody v oblasti spotřeby paliva či zrychlení, nebo je to spíše jen marketingový trik?
Video chat 18+ Girls online in Telegram channel @freemodelka
- Richard1201
Může 6stupňová převodovka na Fabii skutečně změnit naši představu o výkonu malých aut?**.
Hi!) Zajímalo by mě, jestli si myslíte, že instalace 6stupňové převodovky na Fabii může zásadně ovlivnit nejen spotřebu paliva a zrychlení, ale i celkový zážitek z jízdy. Můžeme tímto způsobem posunout hranice toho, co od malého auta očekáváme, nebo je to pouze iluze, která se v marketingových materiálech dobře prodává? Jaké konkrétní výhody či nevýhody jste zažili, pokud jste takovou úpravu vyzkoušeli?
- Richard1201
Může 6stupňová převodovka změnit charakter auta?**.
Hello!! Zajímalo by mě, zda by instalace 6stupňové převodovky na Fabii nebo jiných modelech Škoda mohla zásadně změnit jízdní vlastnosti vozu. Může to ovlivnit nejen spotřebu paliva, ale také reakci motoru a celkový zážitek z jízdy? Měli jste někdo možnost porovnat jízdu s 5ti a 6ti stupňovou převodovkou na stejném modelu?
- Richard1201
Může 6stupňová převodovka na Fabii způsobit, že se z běžného auta stane sportovní stroj?**.
Hello!) Zajímalo by mě, zda by změna na 6stupňovou převodovku mohla radikálně proměnit charakter vozu tak, že by se z Fabie stala skutečně sportovní zkušenost. Myslíte si, že by to mohlo ovlivnit nejen dynamiku jízdy, ale i celkové vnímání auta jako "zábavného" stroje? Jaké máte zkušenosti s takovými modifikacemi?
- Richard1201
**Je 6stupňová převodovka na Fabii zbytečný luxus nebo nutnost pro moderní řidiče?**.
Myslíte si, že instalace 6stupňové převodovky přináší skutečně výhody, nebo je to jen marketingový trik, který nás nutí utrácet více peněz za něco, co ve skutečnosti nemá zásadní vliv na každodenní jízdu? Jaké jsou vaše zkušenosti s jízdou na dálnici versus ve městě?
- Richard1201
Může 6stupňová převodovka změnit charakter vozu na sportovní?**.
Zajímalo by mě, jestli instalace 6stupňové převodovky na Fabii nebo podobné modely Škoda může posunout vnímání vozu k sportovnějšímu prožitku. Myslíte si, že by taková modifikace mohla ovlivnit nejen dynamiku jízdy, ale také pohled ostatních na váš vůz? Jaké máte zkušenosti nebo názory na to, zda taková změna přináší skutečné výhody?