dva dotazy

Moderátoři: BigBang, Majk

Zamčeno
JuraS
Příspěvky: 5
Registrován: 12.07.2010 08:20

dva dotazy

Příspěvek od JuraS »

Spojím dva dotazy do jednoho.
Za 1, k octávce mám dva klíčky..v jednom mi došla baterie, baterii jsem nechal vyměnit a chtěl dálku slinkovat s autem..ale ejhle...v manuálu je psáno (a vím, že to funguje), že mám stlačit tlačítko na klíčku a do xxx vtěřin otevřít klíčkem auto...problém..nemám na autě jediný zámek kterým bych auto mohl otevřít...v servisu mi neochotně technik odpověděl, že to pak lze jedině s počítačem...zvládnu toto doma sám když budu mít kabel a vag-com nebo je potřeba ještě něco jiného ? zvládne mi toto udělat libovolný servis a nebo jen speciálka škodovky ?
vím, že octávaia (aspoň ta moje před léty) má ochranu před scanováním kódů..že když toto ochranu použije, že se do vozidla dá dostat jedině klíčkem..je možné znovu aspoň na jedny dvěře dodělat zámek abych se případně do auta dostal ? je tahle oprava možná a finančně přijatelná ? případně jaké jiné řešení by jste vy vybrali.

za 2, podle murphyho pravidla jsem si návod přečetl poté když jsem i s kódem v ruce zablokoval rádio symphony...v servisu mi o5 neochotný technik řekl, že to jde jedině s kabelem a s připojením on-line na výrobní závod...bude mi stačit notebook s kabele a vag-comem s připojením na net nebo budu muset mít nějaký speciální přístup ? v návodu k rádiu je psáno, že se chybně zadané kódy mažou po hodině se zapnutým rádiem..myslí tím s rádiem zapnutým bez klíčku v zapalovaní a nebo zapnutým se zapnutým klíčkem ??? tohle tam nepíšou, nebo se už fakt špatně dívám...

díky za odpovědi
Octavia I, rv. 2003, 1,9 PD combi 4x4 s hafem doplňků (od předchozího majitele)..pracant..můj "Pepe"

georg11
Příspěvky: 91
Registrován: 18.02.2010 13:12
Počet měsíců bezeškodního průběhu: 0
Bydliště: Chomutov ustecký kraj

Re: dva dotazy

Příspěvek od georg11 »

Nevím jak u Tebe , ale u mě stačilo zapnout rádio a po hodině se mi ukázalo zadat kod. Kod jsem zadal a vše je v pořádku. Předpokládám že ty svůj kod taky tnáš.
Octávie 1,9 TDí 81KW r.v. 01

JuraS
Příspěvky: 5
Registrován: 12.07.2010 08:20

Re: dva dotazy

Příspěvek od JuraS »

georg11 píše:Nevím jak u Tebe , ale u mě stačilo zapnout rádio a po hodině se mi ukázalo zadat kod. Kod jsem zadal a vše je v pořádku. Předpokládám že ty svůj kod taky tnáš.
už jsem zjistil o co jde..v autobazaru mi asi omylem vyměnili kartičku s kódy...už to řeším...
Octavia I, rv. 2003, 1,9 PD combi 4x4 s hafem doplňků (od předchozího majitele)..pracant..můj "Pepe"

Zamčeno

Zpět na „Interiér + eletro“