xenony+klima

Moderátoři: BigBang, Majk

Zamčeno
LLada
Příspěvky: 6
Registrován: 01.01.2010 11:44
Počet měsíců bezeškodního průběhu: 0
Bydliště: Rosice u Brna

xenony+klima

Příspěvek od LLada »

Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli jde dodělat manuální klima a xenony. Mam octavii 1.9 TDI (66 kw) r.v. 2003. Co jsem se ptal tak prej jde dodělat oboje. Pokud jde klimatronic tak bych ho určitě bral místo manuální. Ale nevím jak moc je to náročný a kolik to může obnášet peněz. Jestli s tým má někdo nějaký zkušenosti tak prosím napište. Předem všem děkuji za odpověď.

georg11
Příspěvky: 91
Registrován: 18.02.2010 13:12
Počet měsíců bezeškodního průběhu: 0
Bydliště: Chomutov ustecký kraj

Re: xenony+klima

Příspěvek od georg11 »

Tady to máš, ale je to mazec :? Dej vědět jak jsi to udělal.
http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavo ... atronu.htm
Octávie 1,9 TDí 81KW r.v. 01

haromax
Příspěvky: 4
Registrován: 09.10.2008 17:57

Re: xenony+klima

Příspěvek od haromax »

LLada píše:Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli jde dodělat manuální klima a xenony. Mam octavii 1.9 TDI (66 kw) r.v. 2003. Co jsem se ptal tak prej jde dodělat oboje. Pokud jde klimatronic tak bych ho určitě bral místo manuální. Ale nevím jak moc je to náročný a kolik to může obnášet peněz. Jestli s tým má někdo nějaký zkušenosti tak prosím napište. Předem všem děkuji za odpověď.
Tak dodělat klimu jde .Dodělavál jsem ji v prosinci minul. roku octa 2001 66kw -chip 81 kw. Je to opravdu hodně práce a málo kdo z mechaniku se do toho pustí . Je třeba v podstatě rozhodit půl auta . Vyndat přístrojovku , vyměnit topení za topení s klimat. / buď manual nebo climatronic / ja jsem dělal manual . dodělat díry pro hadice a odvod kondenzatu v motor. přepážce . Jelikož se jedná o Tdi o to je to složitější - třeba vyměnit konzoli na motoru na které je alternator ,servo a taky klimakompresor . To taky znamená rozhodit rozvody/ nebo taky vyměnu rozvodu / a sundat vstřik. čerpadlo kvuli přemontování konzoly . Pak třeba vyměnit saharu . Je tam třeba se dvěmi ventilátory . NO a elektrika to je lahůdka sama o sobě . Nové el. svazky jak do motoru + rele tak do vnitřku , čidla ,atd. Dá se to udělat ,ale záleží za kolik seženeš material . Já jsem sehnal z bouračky / octa střelena na zadek za 4000,- / Dá se sehnat starší věci manual . klim. asi 10tis. climatronic 12-13tis / ale je ještě otázkou ,když se jedná o starší věci ,aby to fungovalo , taky jsem musel jeden ventilátor do sahary shánět byl vadný . Pak naplnění klimy asi 1tis.

LLada
Příspěvky: 6
Registrován: 01.01.2010 11:44
Počet měsíců bezeškodního průběhu: 0
Bydliště: Rosice u Brna

Re: xenony+klima

Příspěvek od LLada »

Děkuji za informaci. Ještě potřebuji někoho kdo to zvládne. Já se určitě do toho sám nepustím. Tak uvidím. Dik

Zamčeno

Zpět na „Interiér + eletro“