Oleje castrol Long life 5w-30

Vtipy, zajímavosti, kuriozity...

Moderátoři: BigBang, Majk

Zamčeno
kosmosmen
Příspěvky: 2
Registrován: 05.08.2010 10:52

Oleje castrol Long life 5w-30

Příspěvek od kosmosmen »

Zdravím Vás všechny, a chci se s Vámi podělit o zajímavé zjištění, ze kterého mám hlavu jak pátrací balon...
Rozhodl sem se, že si u auta vyměním motorový olej, podíval sem se na internet a tam se cena oleje Long lifu pohybuje cca do 250 Kč/litr (Long life slx 5W-30 nebo long life edge 5W-30)
tak jsem se rozhodl podívat se v kamenem obchode, kolik bude stát, než abych na něj čekal, než mi ho přivezou ...
V obchodě mi řekli cenu cca 600-700 litr, tak sem se divil, tam mi rekli ze tohle za tich cca 250 je polskej srac, a ze ma uplne stejne baleni, jako original, ze o tom castrol vi, ale ze to neresi(což se mi zdá jako nesmysl, protože by to bylo jako poškozování jmána firmy a td a nemyslim si, že by to neřešili ...
(Což teda nechápu, dokonce mi vytočil i dealera od Castrolu, kterej mi rekl to same co prodavac...)
Take mi rekli, ze treba na benzinove pumpe se to take nemusim bat koupit, protoze tam si pry nedovoli koupit padelek, ze tam bude original, tak sem jeste objel nekolik cerpacek, jen tak se podivat kolik se pohybuje cena (tam je vzdy o moc vyšší než v obchodech ...)
Nicméně na benzině např. Lukoil cena pod 600Kč/litr, Na benzině EuroOil cena cca390kč/litr( ptal sem se majitelky, odkud to bere, jestli to není nějaká polská srač.., řekla, že to bere od firmy PARAMO...)
Nicméně ve škodovce litr je za 800Kč, tak mi poraďte, mám se bát toho, že za tich cca 250 je to nějaké srač.., nebo je to originál, který není předražený dealerama, nebo co si o tom myslíte vy. Mě osobně to celkem hlava nebere ...
Předem díky
S pozdravem
Kosák

Uživatelský avatar
molczik
Příspěvky: 18
Registrován: 13.06.2010 17:27
Počet měsíců bezeškodního průběhu: 0
Bydliště: Plzeň

Re: Oleje castrol Long life 5w-30

Příspěvek od molczik »

Já bych se tohodle osobně teda bál.

Jinak kdybych neměl auto v záruce a nemusel jezdit do origo Škoda servisů, tak jsem se na Castrol dávno vyflák. Castrol je sám o sobě hodně předraženej olej, přitom aby byl nějak lepší než konkurence, to není.

Zamčeno

Zpět na „Pokec & Zábava“