Soutěž s „www.racemania.cz“

Vtipy, zajímavosti, kuriozity...

Moderátoři: BigBang, Majk

Odpovědět
Uživatelský avatar
BigBang
Příspěvky: 1758
Registrován: 27.04.2010 15:40
Počet měsíců bezeškodního průběhu: 0
Bydliště: Duchcov & Kladno
Kontaktovat uživatele:

Soutěž s „www.racemania.cz“

Příspěvek od BigBang »

calabajka píše: Zdravíme všechny fandy automobilových závodů,

chtěli bychom vás oslovit jako automobilové nadšence a nabídnout vám možnost zapojit se formou soutěže o tablet do nového českého projektu http://www.racemania.cz . Jedná se o nový online manažer z prostředí automobilových závodů, který bude od 18.8.2014 spuštěn v pilotním provozu na internetu. Online manažer je určen nejen pro členy automobilových klubů, ale i pro širokou veřejnost se zájmem o svět automobilových závodů. Do konce měsíce září je pro týmy připravena společná soutěž, ve které mohou změřit své schopnosti příznivci konkrétních značek vozidel. Nejlepší klub si odnese finanční výhru, kterou může využít třeba při společném srazu. Následně bude vyhlášena soutěž o hodnotné ceny pro jednotlivce. Veškeré detaily k podmínkám soutěže naleznete přímo ve hře http://www.racemania.cz (nutná registrace – zdarma).

Souhrnné informace k soutěži naleznete zde:

1. Od 18.8. je možné provést registraci do hry na stránkách http://www.racemania.cz . Ve hře bude k dispozici pro dotazy administrátor pod uživatelským jménem "lukyn28", na kterého je možné kdykoliv zaslat dotaz nebo připomínku ke hře nebo samotné soutěži.

2. Při registraci je nutné uvést, že ses dozvěděl o hře na stránkách http://www.skoda-forum.cz, čímž se stáváš v soutěži týmů členem tohoto klubu. Jednotlivé týmy budou o aktuálním pořadí týmů průběžně informování.

3. Pro každý tým bude důležité za dobu pilotního provozu nasbírat co nejvíce tzv. rank bodů, které se získávají za výhry v závodech. Do výsledného počtu rank bodů týmu se budou započítávat pouze body hráčů, jejich konto rank bodů přesáhne 5000. Tuto hodnotu lze poměrně snadno získat a zapojí tak do soutěže opravdu aktivní hráče. Aktuální počet rank bodů každého hráče lze vidět přímo ve hře.

4. Počet členů týmu není nijak omezen, takže čím více hráčů bude tým mít, tím je větší šance vyhrát nad všemi ostatními. Jedna osoba však může mít ve hře zaregistrován pouze jeden účet.

5. Na konci pilotního provozu bude vyhlášen vítězný tým a všichni jeho členové obdrží speciální herní měnu, kterou mohou v případě zapojení se do další soutěže využít pro získání nadstandardních výhod.

6. Po pilotním provozu bude spuštěn bonusový turnaj pro všechny hráče, který se bude hrát formou vyřazovacích kol a na jehož konci bude odměněno 8 nejlepších hráčů. První místo odměníme tabletem ACER Iconia Tab B1-720 a ostatní hráče drobnými cenami.

7. Přejeme hodně štěstí při závodech.

Tým Racemania
http://www.racemania.cz
support@racemania.cz
Škoda Fabia 1.2TSI 66kW '15 Stylový šicí stroj + Sharan 1.9 TDI PD 85kW '01
Ex: Polo 86c 2f 1.3 40kW '92 !!!RIP!!! + Golf III variant 1.4 '95 + Škoda Fabia 1.2htp 40kW '03

Rozleštění světel
Detailing club - aby vaše auto bylo hezké :D

calabajka
Příspěvky: 2
Registrován: 13.08.2014 23:53
Počet měsíců bezeškodního průběhu: 0

Re: Soutěž s „www.racemania.cz“

Příspěvek od calabajka »

Ahoj,

aktuální tabulku klubů naleznete zde http://www.forum.racemania.cz/default.a ... =26#post56

Lukyn

calabajka
Příspěvky: 2
Registrován: 13.08.2014 23:53
Počet měsíců bezeškodního průběhu: 0

Re: Soutěž s „www.racemania.cz“

Příspěvek od calabajka »

Dneska byla provedena aktualizace tabulky soutěžících. (Stejný odkaz jako výše).

Odpovědět

Zpět na „Pokec & Zábava“