Nová poctivá inzerce autopoctive.cz

Nabídka služeb pro uživatele Škoda fora

Moderátoři: BigBang, Majk

Odpovědět
autopoctive.cz
Příspěvky: 1
Registrován: 24.11.2017 15:35
Počet měsíců bezeškodního průběhu: 0

Nová poctivá inzerce autopoctive.cz

Příspěvek od autopoctive.cz »

Zdravím,

Kupovali jste v poslední době ojeté auto? Využili jste ke koupi auta internetové inzerce? Pak jste možná narazili na podobné zkušenosti jako já.

Vybíral jsem auto na jedné nejmenované internetové inzerci, která nemá žádné konkrétní zaměření. Prodává se tam tudíž všechno i auta. Měl jsem vytipované modely aut o které mám zájem, ale nebyl jsem schopen si je nějakým způsobem vyfiltrovat, což je velká nevýhoda inzertních portálů, které jsou obecné a nejsou zaměřeny na jednu konkrétní tématiku. Musel jsem se tedy prokousavat velkou spoustou inzerátů. Když už jsem konečně narazil na inzerát, který mně zaujal tak jsem zjistil, že v inzerátu nejsou uvedeny informace, které jsou pro mně jako kupujícího klíčové.



Musel jsem tedy zvednout telefon a prodávajícímu zavolat a doptat se na zbylé informace. V horším případě nebylo u inzerátu uvedeno telefonní číslo a musel jsem psát email, čímž se prodlouží opět doba než se k dané informaci dostanu. Takových inzerátů jsem obvolal denně třeba 10. U většiny inzerátů jsem po telefonu zjistil, že právě informace, které mně zajímají nejsou uvedeny schválně, aby kupujícího neodradily. Takže to byla zbytečná ztráta času. U zbylých inzerátů, což byl zpravidla asi jeden z desíti, jsem byl spokojen s tím co jsem se dozveděl a domluvil si schůzku.

V tuto chvíli není v žádném případě ještě vyhráno. Vybral jsem peníze z bankomatu a jel si najistotu pro auto v domění, že ho určitě kupuju. Na místě však člověk zjistí, že najeté kilometry se oproti uvedenému stavu v inzerátu lišší, tím pádem bude potřeba udělat rozvody, spojka je mrtvá a brzdy už jsou také v posledním tažení a tlumiče taky za moc nestojí. Podtrženo sečteno investice asi 20 - 30 tisíc Kč.



Tímto způsobem jsem ztrávil celý měsíc, provolal peníze, ztratil čas, projel benzín a byl naštvaný na celý svět. Takových inzerátů jsem objel asi 10, než jsem to vzdal a koupil auto v autobazaru, kde mně to vyšlo sice dráž, vnutili mně pojištění, které jsem nechtěl a ještě si v kupní smlouvě nechali zadní vrátka.

Mrzelo mně, že prodávající to takto budou zkoušet i na ostatní a ti budou stejně zoufalí. V horším případě budou méně znalí a nechají se napálit. A já jim nemohl nijak ušetřit čas nebo poradit.

Bavil jsem se s několika lidma a měli stejné potíže. Rád bych přispěk k zlepšení této situace. Na nové internetové inzerci Autopoctive.cz můžete vozy pohodlně filtrovat. Prodávající jsou nuceni zadat základní údaje o voze a kupující mají možnost inzerát komentovat a ochránit tím ostatní kupující před nekalými praktikami.


Pokud se Vám nápad líbí pak budu rád když projekt podpoříte a budete inzerci využívat :-)
Rád bych ještě zmínil, že inzerce je a bude bez otravných internetových reklam. Inzerce je a bude zdarma.

Také přivítám tipy na vylepšení či kritiku :-)

https://www.autopoctive.cz

Odpovědět

Zpět na „Služby“