Bez nabíječky do auta se neobjedete

Co se děje kolem Škoda-Auto.

Moderátoři: BigBang, Majk

Odpovědět
Uživatelský avatar
admin
Administrátor
Příspěvky: 123
Registrován: 06.10.2008 23:25
Počet měsíců bezeškodního průběhu: 0
Bydliště: Praha

Bez nabíječky do auta se neobjedete

Příspěvek od admin »

skoda-forum.cz_Auto.jpeg

Mobilní telefony vytlačily ty klasické, není se čemu divit. Nejsou limitované kabelem, můžete je vzít všude s sebou, a když jste třeba na cestách, můžete kdykoli zavolat domů bez toho, abyste hledali telefonní budku, drobné po kapsách a stáli frontu, až na vás vyjde řada. Jen mobil ale nestačí, na cesty je dobré si vzít i nabíječku. Co kdyby vám došla baterie?


K telefonu si pořiďte i další příslušenství


Bez telefonu se většina z nás neobejde, jsou prostředkem, díky kterému jsme v kontaktu se svými blízkými, i když zrovna nejsme spolu, slouží i jako fotoaparát, můžeme si přes ně posílat textové nebo obrázkové zprávy, nakupovat i brouzdat na internetu a číst nejnovější zprávy. Aby ale tohle všechno telefon zvládal vždy a všude, je ideální ho vybavit i příslušenstvím.


Tip číslo jedna: Nabíječka do auta


Klasickou nabíječku k němu většinou dostanete (teda kromě Apple iPhonů), cestovní nabíječku do auta si už ale musíte pořídit sami. Pokud trávíte na cestách hodně času, určitě její pořízení nezavrhujte.

Není totiž nic horšího, než když pospícháte na důležitou schůzku, vracíte se pozdě domů nebo máte vyzvednout potomka ve školce, zaseknete se v dopravní zácpě a jako naschvál se vám vybije telefon. Vy pak nemáte jak dát vědět, že jste se zdrželi a jste v pořádku.

Víte, že nabíječku do auta ocení i spolujezdec nebo děti na zadním sedadle? Dlouhé cesty jsou totiž nudné a každé rozptýlení je vítané. Co si takhle pustit oblíbenou písničku, nebo na tabletu sledovat film, pohádku nebo třeba ten díl seriálu, který jste nestihli?

Dalším důvodem pro pořízení nabíječky do auta je fakt, že se nikdy nestane, že bude telefon vybitý a vy si nebudete moci vyfotit, kde všude jste byli.


Tip číslo dva: Do auta si pořiďte i držák


Dalším skvělým autopříslušenstvím k mobilu je držák do auta. Co si budeme povídat, kolikrát nás to svádí porušit předpisy, ten vyzvánějící telefon vzít do ruky a hovor vyřídit. Tím si ale můžeme zadělat na pořádný malér, a to nejen v podobě autonehody.

Když si ale do auta pořídíte držák na telefon, už se nemusíte bát hovor přijmout. Na telefon navíc dobře uvidíte, budete mít přehled, a navíc ho můžete využít třeba jako navigaci.
skoda-forum.cz_Telefon.jpg
Víte, že držáků do auta je hned několik typů? Jejich výběr je třeba přizpůsobit nejen účelu, pro který ho pořizujeme, ale taky typu telefonu.

Vybírat pak můžete mezi držákem na palubní desku, držákem do ventilace, držákem na sklo a velmi oblíbeným magnetickým držákem, ke kterému telefon stačí přiložit, není třeba ho nijak složitě připevňovat. Oblíbené jsou i držáky, které telefon umí bezdrátově nabíjet.


Tip číslo tři: A co takhle pouzdro nebo kryt?


I v autě hrozí, že vám telefon upadne a rozbije se. Telefon je citlivé zařízení, které si zaslouží pořádnou ochranu. Kdo by taky měl na to, aby si po každém pádu nechával opravit displej nebo rovnou pořizoval nový telefon?

Vybavte ho ochranným sklem nebo aspoň fólií, která zabrání poškození displeje a taky pouzdrem nebo krytem.

Víte, že nabídka pouzder na trhu je široká a vy si můžete pořídit nejen různé barvy, ale taky typy? Někdo dává přednost silikonovému pouzdru, na schůzku se zase hodí nějaké elegantnější. No a na sport zase potřebujete odolné pouzdro.

Odpovědět

Zpět na „Novinky & Tiskové zprávy“