Nejpopulárnější modely Škoda v Evropě

Co se děje kolem Škoda-Auto.

Moderátoři: BigBang, Majk

Odpovědět
Uživatelský avatar
admin
Administrátor
Příspěvky: 123
Registrován: 06.10.2008 23:25
Počet měsíců bezeškodního průběhu: 0
Bydliště: Praha

Nejpopulárnější modely Škoda v Evropě

Příspěvek od admin »

CarverticalCZ_Nejpopulárnější modely Škoda v Evropě_skoda-forumcz.jpg
CarverticalCZ_Nejpopulárnější modely Škoda v Evropě_skoda-forumcz.jpg (136.68 KiB) Zobrazeno 4844 x
Škoda Auto zvýšila své celosvětové dodávky zákazníkům o 7,2 % ve srovnání se stejným obdobím roku 2020. Od ledna do března 2021 dodala značka zákazníkům 249 600 vozů. Jaké jsou nejpopulárnější modely Škoda v Evropě?

Jaké jsou nejpopulárnější modely Škoda v Evropě?


Škoda existuje již více než 100 let, takže má spoustu zajímavostí z minulosti. Prvotřídní luxusní modely jsou působivé, ale skvělé jsou také jeho dostupné a atraktivní modely – a moderní vozy z toho čerpají svými nízkými cenami a praktickým provedením karoserie.

Česká značka se v Evropě drží na předních příčkách žebříčků prodejů aut již řadu let. Její dva nejoblíbenější modely - Octavia a Fabia, obsazují nepřetržitě od roku 2005 první dvě místa v žebříčcích nejčastěji nakupovaných nových vozů. Loni byla jedničkou na polském trhu Octavia a před dvěma lety Fabia. Níže jsme pro vás připravili seznam nejoblíbenějších vozů Škoda v Evropě. Při nákupu ojetých vozů využijte dekodér VIN kódu www.carvertical.com/cz.

Z evropských zemí jsou pro Škodu výborným trhem Polsko, Německo, Česká republika a Velká Británie. Škoda Octavia je jedničkou ve Finsku a Švýcarsku, což jsou země známé bohatými zákazníky. Dobře se prodává také v Litvě, Rumunsku, Lotyšsku, Slovinsku, Rakousku a Irsku (4). Fabia už není takový hit jako v Česku a Polsku. Na celém trhu Evropské unie byla Octavia po prvních šesti měsících roku 10., Fabia 21. Žádný jiný model tohoto výrobce se do první padesátky nedostal.
Škoda Octavia je nejprodávanějším vozem v Česku, Chorvatsku, Polsku, Rakousku a ve Švýcarsku a v řadě dalších zemí patří mezi první trojici v žebříčcích nejprodávanějších vozů. Mezi nejprodávanějšími vozy na Slovensku kraluje jednoznačně Fabia.


Chystáte se koupit ojetý vůz? Víme, jak na to!


Koupě vlastního auta, hned po koupi bytu, je pro většinu z nás tím největším finančním rozhodnutím, kterému musíme čelit. Věděli jste, že většina amerických milionářů si nekupuje nová auta, ale pouze ojetá auta stará několik let? Z finančního hlediska to opravdu dává smysl. Největší ztráta tržní hodnoty vozu nastává v prvních 2-3 letech jeho užívání. Dobrý ojetý vůz může být skvělý způsob, jak ušetřit spoustu peněz v domácím rozpočtu. Při koupi takového vozu se však obáváme, že nás po pár týdnech překvapí nepředvídanými a nákladnými opravami. Existují nějaké způsoby, jak si vybrat ojetý vůz a ušetřit tak čas i peníze?

V současné době je snadné najít a koupit svůj vysněný vůz na internetu, kde najdete spoustu prodejních nabídek od soukromých osob. Při procházení inzertních portálů máte možnost prohlédnout si fotografie vozu a přečíst si o jeho specifikacích. To umožňuje prvotní ověření. Výhodou tohoto řešení je možnost přímého kontaktu s prodávajícím. Můžtme zjistit, jak bylo auto provozováno, zeptat se, proč se prodává. Nabídky můžete vyhledávat i na webových stránkách konkrétních showroomů a prodejců. Pamatujte, že koupě auta je natolik specifická, že nestačí dívat se na obrázky a číst o specifikacích. Doporučuje se osobní důkladné ověření a vizuální prohlídka vozu, zda se popis a fotografie neliší od skutečného stavu vozu. Je také důležité pamatovat na kontrolu dokumentů, abyste se ochránili před koupí kradeného auta. Při nákupu ojetého vozu si zkontrolujte jeho VIN na myfreevin.com/cz/. Jen tak si zajistíte, že nekupujete bouraný či kradený vůz.

fb_zdenek2
Příspěvky: 2
Registrován: 31.01.2022 15:08

Re: Nejpopulárnější modely Škoda v Evropě

Příspěvek od fb_zdenek2 »

skoda yeti

fb_zdenek2
Příspěvky: 2
Registrován: 31.01.2022 15:08

Re: Nejpopulárnější modely Škoda v Evropě

Příspěvek od fb_zdenek2 »

skonda yeti desing

Odpovědět

Zpět na „Novinky & Tiskové zprávy“